Eve Teslim Kurban!


 

Nasıl Bir Organizasyon?

1- Kurbanlık Hayvan Seçimi

Kurbanlık vasfını haiz büyük - küçükbaş hayvanlar Danet'in uzman ekibi tarafından tespit ediliyor. Küçükbaş kurbanlıklar Balıkesir / Susurluk yöresinde yetişen KIVIRCIK cinsidir.

2- Kesim İşlemi

Kurbanlık hayvanlar, bayramın 1. günü Danet'in Afyonkarahisar'daki tesislerinde, veteriner - hekim kontrolünde, kurban kesim usullerine göre kurban sahibinin adına vekâleten kesiliyor.

3- Parçalama

Büyükbaş kurban etleri kemiksiz hale getiriliyor, tüketime uygun şekilde parçalara ayrılıyor. Küçükbaş kurban etleri ise kemikli olarak küçük parçalara ayrılıyor.

4- Paketleme

Tüketime hazır şekilde parçalara ayrılan kurban etleriniz özel kolilerinde paketleniyor.

5- Eve Teslim

Paketlenen kurban etleri bayramın 2. günü soğutuculu, kapalı araçlarla, özel koliler içinde adresinize teslim ediliyor.


Screen Shot 2018-07-24 at 11.00.32.png
 

Bilgi ve Sipariş: 444 1 339


Paketin içinde kaç kilogram et bulunacak?

Büyükbaş için:

20-22 kg. arasında kurban eti (kemiksiz) + ciğer + yürek + 1 kg çorbalık kemik.

Küçükbaş için:

18-20 kg. arasında kurban etinin tamamı (kemikli) + ciğer + yürek

Kurban derileri ne yapılıyor?

Kurban derileri ve kurbandan kalan diğer parçaların bedeli T.C DİYANET VAKFI'na bağışlanacaktır.

Bilgi ve Sipariş: 444 1 339